Baby-Dump, polijsten vloer distributiecentrum

In één van de bedrijfshallen van Babydump bv in Sint-Oedenrode zijn mochten wij de vloer polijsten. Een groot bedrijf, met indrukwekkende opslagcapaciteit. De oude stoffige betonvloer is veranderd in een extreem hard, stofvrij en slijtvast oppervlak.

De voordelen van de ICOfloor bewerking zoals uitgevoerd bij Babydump:

  • De stoffende werking van de betonvloer is verleden tijd. Door het schuren en polijsten in 10 stappen, is de ruwheid weggenomen. Daarnaast heeft toegevoegde hulpstof (verharder) middels een chemische reactie gezorgd voor een harder en dichter oppervlak. Er komt geen stof meer vrij uit de betonvloer!
  • De vloer is klaar voor intensief gebruik. Heftruckbanden laten minder hinderlijke sporen na, en deze sporen zijn gemakkelijker te verwijderen van het gladde oppervlak.
  • Zonder veel onderhoudskosten kan de vloer goed onderhouden en schoon gehouden worden. de ICOfloor is bestand tegen krassen, stof en vlekken. Om de vloer in topconditie te houden adviseren wij gebruik van een schrobzuigmachine met micropolijstpad.

Wij zijn er zeker van dat zowel de opdrachtgever als de mannen en vrouwen die werken op de gerenoveerde betonvloer blij zullen zijn en blijven met de gekozen bewerking.

Aan de opdrachtgevers; bedankt voor het vertrouwen. En; we komen graag weer in actie wanneer jullie toe zijn aan het aanpakken van de volgende bedrijfshal!

Terugbelverzoek achterlaten

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terug bellen.