Openbare ruimtes

Keiharde vloeren voor de openbare ruimte

Op straat en in winkelcentra worden steeds meer natuurlijke producten gebruikt. Een betonvloer is hiervoor bij uitstek geschikt.

 

Voorheen stond een betonvloer niet bepaald bekend om een hoogwaardige uitstraling, zoals tegels van natuursteen. Dat is na behandeling van ICOfloor verleden tijd.

Wanneer we met de ICOfloor behandeling de toplaag van de betonvloer schuren, komen de zandkorreltjes in de hardere kernlaag van het beton in zicht. Deze laag polijsten we vervolgens in verschillende stappen. U zult verbaasd zijn van het resultaat! Door de bijzonder strakke afwerking ontstaat een spiegelgladde vloer die een opmerkelijke antislip-functie kent. Ook is de betonvloer uitstekend schoon te houden.

 

Naast deze voordelen is ook het kostencomponent interessant. Een ICOfloor behandeling scheelt gemiddeld ruimte 50% van de huidige investeringen in andere vloerafwerkingen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden betonvloeren in de openbare ruimte!

 

BENIEUWD NAAR EEN ICOFLOOR-BEHANDELING VOOR UW openbare ruimte?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via onze offertecalculator. We verrassen u graag met een op maat gemaakt voorstel.

Duurzaam en slijtvast

Eenvoudig schoon te houden

Minimale stofvorming

Hoge lichtopbrengst

Milieuvriendelijk

Buiten de verharder worden er geen chemicaliën of kunststoffen toegevoegd aan de vloer. De bewerking van ICOfloor is een groener alternatief voor bestaande afwerkingen. De impact op het milieu is tot het minimale beperkt.

Kunnen wij u ergens mee helpen of heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Terugbelverzoek achterlaten

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terug bellen.

Vanaf

€15
per m2!

Vraag naar de voorwaarden